Vi söker dig som tycker IP-TV är intressant & Som gillar att sälja!

Efterfrågan på våra tjänster är Stor och vi söker därför fler återförsäljare.
Vi säljer idag en mycket populär och stabil produkt och därför söker vi återförsäljare över hela Sverige och Europa som vill bli en del av gänget.

Det spelar ingen roll om du är på väg att öppna din första butik eller om du redan har en fungerande verksamhet, eller bara vill tjäna extra pengar på sidan av. Hur mycket Du tjänar är helt beroende på dig.

Som återförsäljare till GUNNAR IPTV får du mycket förmånliga priser på alla IPTV-paket så att du som säljare ska kunna växa.
Vi har inga krav på hur mycket du måste sälja, och vi har heller inget tak.

Som återförsäljare till oss skapar du ert egna Varumärke som du sedan säljer med. Du får även tillgång till teknisk Support och hjälp för att komma igång omedelbart med försäljning. Du får även tillgång till din egen kontrollpanel där du administrerar dina egna kunder själv. Busenkelt.

1. Bli återförsäljare

2. Börja sälja!

3. Tjäna pengar

1. Bli återförsäljare

1. Bli återförsäljare


För att bli Återförsäljare till oss krävs att Du tankar ert konto med 300 Euro första gången (cirka 3,180 Sek). Inga andra kostnader utöver det. Dessa pengar får du självklart använda för att sälja våra IPTV-paket med. Vi tar ingen avgift för uppstart eller panel.

Låter det intressant? Tveka inte, kontakta oss för att bli återförsäljare idag!BLI VÅR ÅTERFÖRSÄLJARE IDAG!